Puuhalasa piisasi taas naurun tursketta ja huonoja vitsejä, kun armas akkalaumamme kokkoontui. Paikalla nysväämäsä oli Taina, Nanna, Tuulia, Outi ja Epe sekä mää. Roinaa oli levällään monenlaista eikä sunkaan vähäsimpänä piparit, lökit, karjalanpiirakat, minitortut sekä ihana suklainen kakku, jota allekirjottanu ei kuitenkaan syöny oikiastaan yhtään...


Alunperinhä oli tarkotuksena pipertää enkelikellua sun muuta, mutta koska Tuulia sai loistoidean jouluhuoneesta, päätettii kasata semmone. Tuulia toi kotuasa tämmöse minikasvihuonee ja siihe sitte laitettii kaikkia kaunista ja pientä. Jouluhuone laitettaa jouluajaksi ainaki tuonne päiväkojin etteisee nähtäväksi, että kyllä me jotaki osataa. Saapi sitte nuot päiväkojin ihimiset kattella että ompa hieno. Sillo ko mä lähin kottii, poksi näytti tämmöseltä:



              Sivustapäi


 
Pikkuse o epäseleviä nuo kuvat, vaan löytyy sieltä syömistä ja juomista, leluja ja kirijoja, koristeita ja kuusi. Tästä tuli tosi hieno!! Hyvä me :)

 

   Vähä lintuperspektiiviäki ja toine laita:

Jos teillä armon rouvaset on parempia kuvia tuosta Jouluhuoneesta, vaihtakaa ilima muuta. Aika huonoja on nämä...

Ehittii me swappiaki järkkäämää, ja vaikka TAAS oli nii huonot swappipaketit, kyllä ne kaikile kelepas :)  Täsäpä kaikkie laittamat: Nannalta tonttulakki ynnä muuta sälää, Tainalta tais olla massajuttuja, Eeva oli teheny paperitähe, minä kynttiläasetelma, Outi ristipistotyyny ja Tuulia tuommose kynttiläjala. Nanna sitte eriksee vielä lahajo meijät tuommosilla sulosilla virkatuilla tsyrämillä. On se vaan nii lutunen (tsyrä että Nanna, vaan taisi se joutua silti siivuamaa :D :D )



Ja jottei tottuus unohtus...vaikka pientä tehhää, sotku on suurta :D :D



Pikku Rouvat lähteepi ny joulu viettoo. Ens vuona palataa uusi kujjei heti tammikuusa.
Lämmintä ja rauhallista Joulua sekä Onnellista tulevaa Uutta Vuotta toivotellen
Auliina sekä Rouvat