Puuhalaan kertyi tänään ihan mukavasti sakkia nysväilemään kaikenlaista. Allekirjoittanut pisteli mattoa (kesällä aloitettu, nevö valmis) kuten myös Epe, jolla oli kamalan värisiä lankoja, vaan saattaa se saaha mattosa valmiiksi joskus.  Taina värkkäili muistaakseni kasveja alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, Jaanan kohdalla muisti tekee tenän koska muistaakseni se ei tehnyt muuta kuin puhui. Tuulia ei ossaa ennää muutaku paakata kakkuja ja tehä älyttömän komeita boxeja, Nanna karkasi taas ja teki pöytää ja muilutti minut vääntelemään kiemuroita! Liimis hajotti yhen sängyn (skolioosista kärsivän pojan) ja rakensi sitten vanhemmille uuden. Mitä järkiä tuossaki nyt sitten oli?

Eikun ihan oikeasti meillä oli tosi kiva iltapäivä, puhetta ja naurua riitti niin että...että!! Kaikilla oli omat hommansa ja kameraakin käyteltiin vain swappien kuvaamiseen:

Kaikenlaista sievää siinä pöydällä kököttää, mulle ei koskaan vaan jää mieleen että mikä on kenenkin :) Hyvä että omani tunnistan...Kuva aukeaa isommaksi klikkaamalla :)

T. Auliina