Kerhopäivä on takana ja mieli virkeänä jaksaa taas arkeakin ahertaa. Tällä kertaa mukana oli uusi tuttavuus, Jaana. Kerran vielä: tervetuloa joukkoomme. Mukana myös "vanhat konkarit" Rauni, Teija, Chrisse, Auliina, Tuulia, Outi ja Vuokko. Iltapäivä kului silmät tiukasti pieniä pistoja tiiraillen, unohtamatta terapeuttisia porinoita. Toiset meistä puhuvat sujuvasti asioita laidasta laitaan, toiset kuuntelee vähintään yhtä sujuvasti ; )  Kukaan ei tainnut ennättää saada kirjontatyötään valmiiksi asti, sen verran hidasta työtä on pikkupistojen tekeminen. Keskeneräisiä ei tavallisesti ruukata esitellä, mutta tämä olkoon poikkeus. Kuvassa on mukana myös Teijan tuomat valmiit mallikappaleet.
1543772.jpg

Swappilahjoina arvoimme lastenhuoneeseen sopivaa ja kaikenlaista PikkuRouvat olivat taas keksineetkin. Ei tullut kahta samanlaista pakettia tälläkään kertaa!

1543776.jpg

Kahden viikon päästä on viimeisen kerhokerran vuoro tälle keväälle. Voi olla, että alkuperäinen kerho-ohjelma sille kerralle vaihtuu, mutta siitä informaatiota lähempänä.

Kerhoterveisistä kirjoitti tällä kertaa Vuokko